Segítség a betegeknek az első vizsgálathoz:

 

Teendők érkezéskor

A szolgáltatás gördülékeny igénybevétele érdekében legyen kedves időpontjára 10 perccel korábban érkezni, hogy el tudjuk végezni a szükséges adminisztrációs teendőket.

  • Központunkba való érkezéskor kérjük jelezze recepciós kollégáinknak, hogy milyen vizsgálatra vagy melyik orvosunkhoz érkezett.
  • Amennyiben most jár először nálunk, szükséges egy adatvédelmi nyilatkozat kitöltése. Ehhez kérjük készítse elő személyigazolványát valamint TAJ kártyáját is.

Az egészségügyi ellátás jellegzetességéből adódóan előfordulhat, hogy orvosainknak nem várt, akut ellátást kell végezniük, ezért Önnek várakoznia kell. Ilyen esetekben szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

 

Teendők a vizsgálatot követően

Az orvosi vizsgálat befejeztével kérjük fáradjon recepciós kollégáinkhoz, ahol munkatársaink ellenőrzik, hogy minden előjegyzett vizsgálat elvégzésre került-e. A szükséges további kontroll vizsgálatokra recepciós kolléganőnkkel tud időpontot egyeztetni akár a következő évre is!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ki a gyógytornász?

„A gyógytornász-fizioterapeuta olyan felsőfokú végzettségű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező egészségügyi szakember, aki munkáját önállóan, orvosi diagnózis alapján végzi és irányítja. Képes önállóan teljes, komplex fizioterápiás ellátás nyújtására.” Magyarországon a gyógytornászok elméleti és gyakorlati alapképzése minimum 4 éves, amely főiskolai felsőfokú végzettséget ad. Ezután a szakembereknek lehetőségük nyílik a mester diploma, majd a doktori fokozat […]

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

THÉTA Egészségközpont
Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom