Boldizsár Katalin vagyok, gyógytornász.

Kaposváron születtem. 2002-ben szereztem a diplomám a Szegedi Tudományegyetem Gyógytornász Szakán. Azóta végzem a gyógytornász-fizioterapeuta hivatást szívvel lélekkel, szakmai igényességgel!

Gyakorlati ember vagyok, folyamatosan páciens közelben voltam és vagyok. Sok éves tapasztalatomat több szakterületről szereztem. Főként ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, reumatológiai és kardiológiai betegekkel foglalkozom. Valamint kisgyermekkortól gyerekekkel. Szakmai tapasztalatot a Dombóvári kórházban, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. Gyógyászati részlegén, valamint otthoni szakellátásban és külföldön, Angliában valamint magánellátásban szereztem. Több éve vállalkozó gyógytornászként dolgozom.

Az evinence based medicinát követem. Ilyen alapú továbbképzésekkel igyekszem bővíteni szakmai tárházamat.
Fontosabb továbbképzéseim: McKenzie terápia, Triggerpont terápia és fascia lazító technikák, Dr. Terrier szerinti ízületi és lágyrész mobilizáció, Kinezio Tape Alaptechnikák,
Nem elsztikus Tape-terápia a sport-rehabilitáció és prevenció területén, Instabilitás és propriocepció fejlesztés gyermekkorban, Speciális balanszterápia a gyermekkori intervencióban, Amputált betegek protetizálhatóságának lehetőségei, Kerekesszékes életmód betanítása.

A mozgás, a sport fontos része az életemnek. Ilyen irányú, személyi edző konzulensi és wellness és sport menedzseri felsőfokú képesítést is szereztem.

Tagja vagyok a Magyar Gyógytornász Fizioterapeuta Társaságnak.

Szívesen veszek részt innovatív, kreatív dolgokban. Így született saját tervezésű (az iparkamaránál díjat nyert) lúdtalp szőnyegem, melyet örömmel ismertetek meg gyerekekkel, felnőttekkel!

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

THÉTA Egészségközpont
Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom