A fenti szójáték rövidesen ÉRthetővé válik…🤓 ha hagyjuk, hogy a gondolatunk elvigyen bennünket nemcsak a láb🦵, hanem a kéz💪 ereihez. Ott is lehetnek olyan vénák, amelyek kellemetlen tüneteket okozhatnak.

A kéz vénáin a beavatkozások nehezebben megvalósíthatóak, a kisebb méretek miatt, és mert bőségesen el van látva érző idegekkel és erekkel. Kezünk a mindennapi aktivitásunk, munkavégzésünk, hobbi-sport tevékenységeink jelentős részének eszköze, gyakran érzéseink kifejezésének közvetítője, mint például szeretteink érintésekor, vagy egy alkotóművész esetében. Összetett funkciója és bonyolult anatómiája miatt az orvostudományon belül egy önálló részterület, a kézsebészet foglalkozik a kéz sérüléseivel és azok kezelésével.

A visszér kezelésére az ÉRSEBÉSZET a ragasztásos technikát alkalmazza, amikor ultrahang-irányítással orvosi ragasztót injektálnak a láb problémás vénájába. A vénát ez a „ragasztó” lezárja, ami megkeményedik, meggyógyul és felszívódik a testben. Mivel a módszer nem teljesen ismert adjuk kézről-kézre az információkat, így több embert megszabadítva a panaszoktól. A véna ragasztását a kézen is ultrahang vezérléssel végzik érsebész szakorvosaink:

🔸️Dr. Rozsos István
www.thetakozpontpecs.hu/dr-rozsos-istvan-ph-d

🔸️Dr. Vadász Gergely
www.thetakozpontpecs.hu/dr-vadasz-gergely

🔸️Dr. Gadácsi Melinda
www.thetakozpontpecs.hu/dr-gadacsi-melinda

🔸️Bővebb információk:
www.thetakozpontpecs.hu

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

THÉTA Egészségközpont
Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom