1992-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Pályafutását a pécsi ÁNTSZ-ben kezdte, ám holisztikus látásmódja hamarosan a termeszét gyógyászat fele terelte útjait, sok éven át foglalkozott a biorezonanciás elméletekkel.

Álmai végül az orvos esztétikában váltak valóra. Számos külföldön (Egyesült Államok, Nagy-Britannia) töltött év után egy országosan elismert Esztétikai Tréning Központ és Magán Klinika vette szárnyai alá Birmingham közelében, ahonnan nagyszámú tapasztalattal és lelkesedéssel tért haza 15 év után.

A műtét nélküli arcfiatalítás, a bőrmegújítas valamint egyéb orvos-esztétikai kezeléseinek a filozófiája, ahogy az angol mondja “LESS IS MORE”, a kevesebb néha több. Méltósággal szálljunk szembe az idő múlásával, úgy őrizzük meg fiatalságunkat.

Műtét nélküli arcfiatalítás

Hölgyeim, az idő múlásával be kell látnunk, hogy bőrünk veszít fiatalságából. Ráncok, redők, barázdák alakulhatnak ki, ugyanis a bőrünk rugalmas rostjainak a száma, víz és kollagén tartalma jelentősen csökken. A természetes zsírpárnácskák összezsugorodnak mind a felszíni, mind a mélyebb rétegekben, ami térfogat vesztéshez, megnyúlt bõrhöz vezethet.

Ez a természetes útja az öregedési folyamatnak. A mély ráncok fáradt, egyes esetekben mérges, és meglévő korunknál is öregebb  külsőt sugározhatnak.   

A nálunk alkalmazott bőrmegújító és arcfiatalító kezelések olyan orvos-esztétikai beavatkozások hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik. Mivel az arc ráncai kisimulnak, így az visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A hialuronsavas és kollagén anyagok kiválóan alkalmasak a kezdeti öregedési jelek eltüntetéséhez illetve mérsékléséhez. Természetes alapanyagú gélek hatásuk azonnal kifejtik, hamar látható az eredmény.

Állati eredetű alkotórészeket nem tartalmaznak, tökéletesen biztonságos termékek.

Nincs is jobb módja az azonnali megszépülésnek!

Kinél alkalmazhatók a bőrfiatalító kezelések?

Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja. Bárkinél, aki javítani szeretne stresszes, fáradt, fakó bőrének állapotán.

Dr. Szántó Andrea

ÁRLISTA

Személyes konzultációt követően, a bőr állapotát és az egyéni igényeket figyelembe véve történő egyeztetés után kalkulálják ki a kezelések díját.

Személyes konzultáció díja: 20.000.-Ft

Kezelések díja: 60.000.-Ft-tól

THÉTA Egészségközpont
Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.