Kedves Olvasó, nem a konyhában vagy műhelyben vagyunk, hanem a Theta Egészségközpontban!

Mert nálunk megtalálhatóak a legmodernebb technikai megoldások! Érsebészeti magánrendelésünkön megkeressük az Ön számára az optimális terápiát!

 

Dr. Vadász Gergely érsebészt kérdeztük a visszér elleni modern eljárások fontosságáról aki elmondta, hogy nem véletlenül azokban az országokban- ahol megfelelő támogatást kapnak az új módszerek a biztosítótól- már csaknem kizárólag a modern vénasebészeti módszereket alkalmazzák! A hagyományos eljárások során viszonylag komoly szöveti sérülést okozunk, az oldalágak is elszakadnak, ezért van jelentős műtét utáni fájdalom és bevérzés. Kellemetlen a lágyékhajlatban ejtett seb az elfertőződés veszélye és a tisztálkodás akadályozottsága miatt. A modern műtét során (lézeres, mikrohullám) a műtéti megterhelés lényegesen kisebb, a szövődmények előfordulása minimálisra csökkenthető és az életminőség javulása egyértelműen gyorsabb, mint a hagyományos műtét esetén.

Dr. Gadácsi Melinda pedig hozzá teszi: Amikor arra került a sor, hogy döntést hozzon családi körben ő sem a hagyományos kitépős módszer mellett tette le a voksát. Nagyon fontos érv, hogy a műtét után közvetlenül felkelhet, lábra állhat a beteg, nincs szükség kórházi megfigyelésre, a műtétek ambulánsan elvégezhetők. Nincsenek metszések, kitűnőek az esztétikai eredmények A műtét után azonnal munkába állhat a beteg, nincs hosszú táppénzes időszak. A hosszú lábadozás elkerülhető, a kockázat minimalizálható. A lézeres és mikrohullámú visszérkezelés nagyszerű megoldás, ami lehetővé teszi, hogy bonyodalommentes és igazán rövid kezelést követően megszabaduljon a páciens a visszerektől. Közeleg a nyár, amikor már nem lehet hosszú nadrággal eltakarni a visszereket. Ma már szinte rutinbevatkozás, megfelelő ultrahang és műszerezettség kell hozzá.

 

Weboldalunkon és a közösségi oldalainkon fontos információkat nyújtunk Önnek a legmodernebb gyógyászati megoldásokról! Következő bejegyzésünkben a lézer és a mikrohullámú módszerekről lesz szó.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

THÉTA Egészségközpont
Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom